Ja havia fet unes quantes vegades aquesta Cursa del Margalló, a Olivella, quan era una cursa multitudinària però amb un recorregut per camins asfaltats i amb forts desnivells. Es va deixar de fer i ara, des de fa un parell d’anys, els organitzadors són els amics de Marathon Catalunya (el Vicente R., el Francisco C. i companyia…) i amb menys participants però amb un circuit molt millor: noranta per cent sobre terra, sense forts pendents ni trams tècnics, i amb unes vistes precioses. És a dir, una cursa per gaudir del paratge natural del Garraf sense castigar massa el cos ni les articulacions.
Quan em vaig llevar al matí, a Sitges, queien algunes gotetes però finalment la pluja ens va respectar, tot i que alguns trams hi havia bassals i fang. Arribo a meta bé sense desgastar-me massa, mantenint el ritme i no deixant de córrer ni en les pujades més fortes (com feien alguns).
Temps (oficial i gps): 1 h.12′ 53″ distància 12,2 km (posició 83 entre 123 arribats, sense comptar els “caminants” que sortien una hora abans)

https://www.strava.com/activities/272288752

Anuncis