imagen37El Jordi G. em va proposar d’apuntar-nos a aquesta Pedals de Clip (Sant Martí Sarroca) sense adonar-nos que era una marxa exclusiva per a bicis antigues, anteriors al 1987 i amb els pedals de clip (no-automàtics). L’organització no ens va donar l’opció de retornar la inscripció i el Jordi i jo vam decidir anar-hi igualment amb les nostres bicicletes modernes i fer el recorregut pel nostre compte si no hi podíem participar.
En arribar vam veure que tothom anava amb bicis antigues i amb vestimenta retro. Crec que érem els únics que no complíem els requisits. Però ningú no ens va dir res i vam poder gaudir d’uns excel·lents paisatges pel Penedès, d’un recorregut no gaire dur però amb alguns trams de carreteretes de ciment o de terra, i gaudir d’un saborós esmorzar ofert a les caves Torres regat amb vi Viña Esmeralda. L’últim tram en pujada fins al Turó de la Roca, al costat de Sant Martí Sarroca, va ser realment emocionant. Allà hi havia una mena de fira dedicada al ciclisme clàssic i un tast de cervesa artesana Segarreta, excel·lent!
Espero tornar-hi però amb la bicicleta reglamentària, serà una excusa per restaurar la vella bici que tinc dels anys 80.
Vam fer el recorregut llarg de 68 km en 2h55′ sense comptar les aturades ( 3:28:34 en total)

Recorregut al meu GPS:
https://www.strava.com/activities/288550074

Notícia a TV3
http://www.ccma.cat/video/embed/5506463

Video d’un aficionat:


I un parell de fotos personals:

DSC_0033

DSC_0007

Anuncis