About

si voleu contactar-me, envieu un mail a xaviercarracedo@gmail.com

4 comentaris (+add yours?)

  1. corredors
    des. 02, 2010 @ 02:02:02

    bé, qualsevol comentari aquí és ben admès !

    Respon

  2. JOAN TORNÉ
    juny 07, 2011 @ 13:12:42

    HOLA XAVIER,

    EM SAP GREU NO HAVER-TE POGUT SALUDAR.

    JO, SIMPLEMENT SÓC UN CORREDOR POPULAR QUE CÓRRER PER FER SALUT I ESPORT.

    LES 555 MITGES MARATONS NO TENEN CAP MÈRIT EXTRAORDINARI, SIMPLEMENT SÓN CONSEQÜÈNCIA DE 32 ANYS D’ANAR SUMANT.

    ESPERO PODER SALUDAR-NOS A QUALSEVOL CURSA.

    SALUTACIONS,

    Respon

  3. Fran Valle
    juny 24, 2011 @ 19:48:11

    Que tal Xavier?? Voldria fer-te una calaració del teu comentari al forum del corredors.cat

    Mira sóc Fran Valle, el que dius que et fa sospitar que va sortir de l’aigua amb 1 hora i després va passar el tall de bici i va finalitzar el triatló.

    Primer: No et conec de res i m’ha molestat moltissim el teu comentari. Perquè dissabte a nivell esportiu va ser un dia del més feliços de la meva vida.
    Segon: No he fet ni farè mai trampes, jo soc un deportista aficionat que disfruto fent aixó amb les meves mancances peró amb molt d’esforç.
    Tercer :No se el temps que vas fer, pero jo portava un mono vermell amb la inscripció Never Run Alone, i sí, vaig sortir l´últim de l’aigua perquè soc un autèntic patata i fent un esforç descomunal vaig fer un parcial en bici de 3:43 segons el meu comptaquilòmetres, ja que com ve dius no m’ho va marcar el xip.
    Quart: L’any passat ja vaig sortir l’últim de l’aigua i vaig ser el primer en no passar el tall, per aixó aquest any en vaig buidar i vaig acomseguir passar-ho.
    Cinquè: Evidenment després de l’esforç en la bici la mitja a peu en va sortir lentíssima, jo cal culo que sobre les 2:10, ja que tampoc m’ho va marcar, però el deures estaven fets i vaig aconseguir acabar.

    Per finalitzar, jo mai possaria en dubte les marques o honestetat de la resta de participants, ho deixó en la teva consciència jo la tinc tranquilissima i com et dic dissatbe va ser un dels dies més importants a nivell esportiu de la meva vida. Ja que dintre de les meves limitacions fer un mig Iron Men com aquest per mi era tot un repte i més després de saber les meves mancances en natació i sobretot després de no pasar el tall de l’any passat.

    PD: Si vol una foto del pot que et donaven al bucle te la puc enviar a on en diguis així com las fotos que en va fer la meva dona i a l’espera que penguin les de l’organització. Aquest missatge vull que serveixi per tot el que heu duttat de mi.
    Per qualsevol dubte o aclaració todofranvall@yahoo.es

    Respon

    • corredors
      juny 25, 2011 @ 13:51:37

      Abans que tot deixa’m dir-te que no era la meva intenció buscar trampes o errors en els altres participants. Quan competeixo ho faig contra mi mateix i dono per suposat que no hi ha ningú que s’apunti a un mig-ironman amb la intenció de guanyar uns minuts de manera deshonesta (llevat del tipus que es va amagar en el sector de natació). El que vaig comentar a CORREDORS.CAT era en reposta a un missatge on es deia que jo no era el pitjor temps en natació entre els finishers… jo ho posava en dubte perquè els teus temps no em quadraven tenint el compte el tall, amb l’afegit que no es van marcar els temps del segon i tercer sector. Més que “trampes” (ho vaig dir malament) em referia a “irregularitats” o “errors”. Era fàcil saltar-se el bucle. Jo mateix ho hagués fet, sense voler, si no hagués estat al briefing i si no hagués tingut aquell punt kilomètric molt present. I sé que uns quants no van fer el bucle, segurament també per error.

      Dit això, em crec totalment la teva explicació i t’agreixo molt que ho hagis fet de manera respectuosa. I em moro de vergonya per haver fet aquest comentari per escrit, sense tenir una seguretat al 100 per 100 i sense tenir en compte que darrera d’un numero o d’un temps hi ha una persona, amb les seves il.lusions i els seus patiments, que en aquest cas ets tu. Et demano disculpes, si me les vols acceptar. Si algun dia coincidim en persona, te les demanaré també de viva veu.
      Molta sort i que milloris en la natació, jo també ho intento !

      TOT AIXÒ DESPRES D’UNS MISSATGES AL FORUM CORREDORS.CAT SOBRE LA TRIATLO DE BALAGUER 18 JUNY 2011 (distància half-ironman)

      Respon

Deixa un comentari